Després d’uns problemes amb el hosting i la pérdua ben bé del 100% de les dades que teniem a la web (per sort, del fòrum només es van perdre dades des de el mes de febrer fins l’octubre) tornem a ser aquí per intentar donar un nou rumb a la web de l’Associació.

Podreu observar que encara està molt buïda però aixo no significa que no s’hagi fet be la feina que s’havia de fer. Tot al contrari, s’ha fet i molta, principalment a la rebotiga però es feina que no es veu directament.

Mica en mica veureu com la web s’omple de continguts. Heu de tenir en compte que tota l’administració de l’Associació, la comptabilitat, les relacions amb els col·laboradors, la recerca de tallers, conferències i sortides, la posada en marxa un altre cop de la web, així com altres activitats es una feina que realitzen 4-5 persones que tenen la seva vida privada, les seves feines o estudis.

No és una excusa sino simplement volem que tingueu en compte que hi ha molta feina per fer però som poques les persones implicades. No volem ser pesimistes ja que des de fa un parell de mesos ençà la participació dels socis a les tasques de l’Associació ha anat augmentat. Això ens dòna ànims per continuar amb més empenta amb la nostra tasca.

SI voleu col·laborar, encara que sigui d’una manera puntual o petita, no dubteu a posar-vos en contacte amb l’Associació mitjançant la nostra pàgina de contacte.

Moltes gràcies!