Avantatges de pertànyer a l'AAB

Gaudeix de tots els avantatges de formar part de la nostra associació

Descomptes en compres

Les nostres botigues col·laboradores ofereixen un 10% de descompte en les compres de tots els membres de l’AAB que s’identifiquin com a tals mitjançant el carnet oficial de l’any en curs. El descompte s’aplicarà sobre tots els articles a la venda (material, llibres, animals, plantes, aliment, etc.), tant si es tracta d’una venta directa al local comercial com si es tracta d’una venta on-line. El descompte mai s’aplicarà en articles ja rebaixats ni en productes especials. En última instància, els encarregats d’indicar què productes estàn rebaixats son les empreses col·laboradores.

Grup de whatsapp

L’AAB disposa d’un canal de comunicació exclusiu pel seus membres. Aquest grup de whastapp s’utilitza tant com a canal de difusió de les activitats de l’AAB, així com per fer consultes puntuals. Per ser formar part del grup de whastapp cal ser soci en actiu i haver-ho solicitat a la inscripció d’alta o al següent correu electrònic llistes@aquariofilabcn.org. També podeu sol·licitar la baixa del grup, així com aportar qualsevol consulta, dubte, suggeriment o queixa relacionada amb la comunicació de l’AAB adreçant-vos al correu anterior.

Analitza la teva aigüa

L’AAB disposa de diferents tests químics per analitzar l’aigua que portin els membres. El servei està disponible a la seu social de l’AAB, i nomès podràn utilitzar-se sota la responsabilitat d’algun dels membres de Junta, que incorpraràn les dades dels resultats realitzats que podràn utilitzar-se per finalitats d’estudi estadístic, divulgatiu i/o educatiu, cedint la propietat d’aquestes dades a l’AAB. Els test disponibles actualment son KH, TDS (ms), N02, NO3 i K.

Activitats exclusives

L’AAB realitza activitats exclusives pels seus membres. Entre elles cal destacar els cursos de formació, conferències, tallers, sortides, concursos, etc. que es realitzen al llarg de tot l’any. A més a més, els membres de l’AAB poden gaudir de descomptes en algunes activitats de pagament, obtenint descomptes exclusius per a ells. A més, en algunes activitats, els membres de l’AAB ténen la possiblitat de portar acompanayants (parella, fills, amics, etc.).

Participació

És dret dels membres de l’associació assistir i tindre veu i vot a les reunions de l’Assemblea General, a les reunions de la junta directiva, a elegir o ser elegits per als càrrecs de representació o directius, a intervenir en el govern i les gestions, serveis i activitats de l’AAB, d’acord amb les normes legals i estatutàries. També poden formar part dels voluntaris i grups de treball ja establerts, així com de col·laborar en l’organització i la gestió de l’entitat.

Reunions setmanals

L’AAB disposa d’un local social on els seus membres es reuneixen setmanalment, els vespres dels dimecres. El local social està situat a Plaça Universitat 1, 3r 1a (Barcelona). Aquestes reunions setmanals estan destinades a parlar de diversos temes sobre aquariofilia, consultes, dubtes, etc. en un espai on reunir-nos i on disposem de la biblioteca, l’autoservei de begudes, l’aquari de l’AAB, els test d’aigua, etc. Un lloc on petar la xerrada sobre allò que més ens apasiona.

Assessorament i ajuda

L’AAB està consolidada per un bon grup de persones que són expertes en diferents àrees de coneixement. És per això que podem dir que els membres tenen un benefici al rebre assesorament per part dels seus companys, així com ajuda quan la necessiten. Aquest assessorament es realitza de forma totalment voluntària i normalment a través de mitjans telemàtics (whastapp, fòrum, etc.) o a les reunions setmanals dels dimecres al vespre.

Premis

L’AAB sorteja diferents premis entre els membres que participen en les activitats de la mateixa (conferències, sortides, cursos, tallers, concursos, etc.). Normalment els premis consisteixen en vals de descompte que les botigues col·laboradores ofereixen com a contraprestació del contracte de col·laboració publicitària amb ells. Quant més participació hi ha, més possiblitats de que li toqui algún premi en els sortejos realitzats.