Condicions d’ús, pagament i devolucions

Darrera actualització: 30 de maig de 2018

ÍNDEX DE CONTINGUTS
 1. Identificador del venedor
 2. Acceptació y prova d’acceptació
 3. Característiques dels serveis oferts
 4. Validació de compra
 5. Condicions i formes de pagament
 6. Política de preus
 7. Validessa de preus i ofertes
 8. Reclamacions, devolucions, desistiment
 9. Servei postventa
 10. Limitació de responsabilitat
 11. Idioma
 12. Plataforma europea de litigis en línia
 13. Jurisdicció i lleis aplicables

Les presents condicions de contractació regeixen la relació entre l’Associació Aquariòfila de Barcelona (en endavant l’Associació) i els usuaris de la seva botiga en línia, que es proporcionen a través del seu lloc web aquariofilabcn.org

L’Associació aposta per la transparència i claredat en les transaccions comercials que es realitzen en aquest portal i per garantir un espai compromès amb els drets d’usuaris i clients, és per això que et recomanem que llegeixis atentament aquests termes abans de finalitzar el seu procés de compra.

Aquests termes defineixen les condicions comercials que regeixen la relació entre els usuaris i l’Associació, i seran vinculants des del moment en què es realitzi qualsevol transacció en aquest lloc web.

1. IDENTIFICADOR DEL VENEDOR

En virtut del que estableix la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), s’ofereix la següent informació:

 • La nostra denominació social és: Associació Aquariòfila de Barcelona (des d’ara l’Associació)
 • El nostre NIF és: G63366827
 • Correu electrònic: hola@aquariofilabcn.org
 • El nostre domicili social es troba a: Pl. Universitat, 1 3-1 · Local APY · 08007 Barcelona
 • La nostra activitat social és: Promoure i divulgar els coneixements vinculats a l’aquariofilia i l’aquariologia.
 • Finalitat del lloc web és: Canal principal de comunicació dels membres i altres usuaris de la AAB, reserves d’activitats, participació en concursos, registre a l’associació, etc…

Les següents condicions descriuen els termes comercials dels productes oferts a lloc web de l’Associació.

També pots revisar la nostra política de privacitat i política de galetes/cookies, que descriu les nostres pràctiques en relació a les dades que ens proporcionis.

L’usuari només pot accedir i contractar aquests serveis després de llegir i acceptar aquestes condicions de contractació.

En acceptar aquestes condicions, l’usuari queda vinculat per aquests termes, que juntament amb la nostra política de privacitat i política de galetes/cookies, regeixen la nostra relació comercial.

L’Associació es reserva el dret a modificar o canviar les presents condicions en qualsevol moment. Si les modificacions constitueixen un canvi substancial en els termes, l’Associació ho notificarà publicant un anunci en el lloc web.

Els productes comercials (les quotes de soci de l’Associació no s’inclouen dins d’aquest apartat) estan disponibles només per a les persones jurídiques i les persones físiques que tinguin almenys 18 anys.

L’ús de qualsevol servei, des de la notificació d’un canvi substancial en els termes, constituirà l’acceptació dels Termes modificats.

2. ACCEPTACIÓ I PROVA D'ACCEPTACIÓ

L’adquisició dels productes s’ha de fer a través de l’activació dels botons “Afegir a la cistella” i “Reservar” que apareixen a les fitxes dels productes exposats a la botiga, i expressen l’acceptació total de totes i cadascuna de les Condicions de Contractació tal com es mostren a la pàgina web de l’Associació amb anterioritat a l’adquisició dels productes.

Com a condició per a realitzar qualsevol comanda, l’usuari ha de facilitar les seves dades en el formulari corresponent a comandes i registre en botiga. La informació de registre que proporcioni ha de ser precisa, completa i actualitzada en tot moment. El no fer-ho constitueix una violació dels termes, que poden resultar en la dissolució de l’acord amb l’Associació.

Des del moment de l’acceptació, l’usuari adquireix la condició de client de l’Associació.

3. CARACTERÍSTIQUES DELS SERVEIS OFERTS

En tots els productes i serveis estarà indicat l’estoc disponible al moment si fos necessari. El lloc web sempre us mostra si hi ha unitats en estoc, però no les unitats exactes. La nostra intenció és mantenir sempre l’estoc actualitzat, però pot no ser-nos possible, si es donés aquest cas, ens posaríem en contacte amb tu per facilitar la devolució immediata del pagament, o informar-te del nou termini de lliurament. Sense que comporti cap tipus de perjudici o indemnització el no tenir estoc disponible del producte o servei ofert per l’Associació. El client sempre té la possibilitat de realitzar una consulta prèvia a la compra sobre l’estoc abans de realitzar la comanda utilitzant el correu electrònic webmaster@aquariofilabcn.org.

Les ofertes estaran marcades com a tal, i seran vàlides mentre apareguin a la pantalla. Aquestes ofertes podran ser modificades o cancel·lades sense previ avís.

L’Associació no està obligada a indemnitzar l’usuari o a tercers per les conseqüències de l’ús dels seus productes i serveis, siguin danys directes o indirectes.

4. VALIDACIÓ DE COMPRA

La validació de la comanda per part del client suposa expressament el coneixement i acceptació d’aquestes condicions generals de contractació com a part de la subscripció del contracte. Excepte prova en contra, les dades registrades per l’Associació constitueixen la prova del conjunt de transaccions realitzades entre l’Associació i els seus clients.

5. CONDICIONS I FORMES DE PAGAMENT

L’usuari / comprador es compromet a abonar els productes i serveis adquirits a l’Associació en les formes de pagament acceptades i per qualsevol quantitat complementària (inclosos els impostos i càrrecs per pagaments endarrerits, segons el cas).

L’Associació accepta les següents formes de pagament:

 • Pagament segur mitjançant targetes de crèdit.
 • Pagament segur mitjançant Paypal.
 • Pagament segur mitjançant Apple Pay.
 • Pagament segur mitjançant Google Pay.

DESCRIPCIÓ DELS SISTEMES DE PAGAMENT

 • Targetes de crèdit: Mitjançant aquest mitjà de pagament, el comprador haurà de facilitar el seu número de targeta, la data de caducitat i el seu nombre CVV. En tot moment les teves dades seran xifrades i enviats sota servidor segur SSL al TPV virtual de Stripe, obtenint la màxima seguretat, confidencialitat i integritat en la transacció. Aquest procediment no facilita en cap moment el nombre de targeta a l’Associació.
 • Paypal: Per la seva seguretat i rapidesa, aquest sistema mundialment conegut és un dels més utilitzats avui en dia en la venda per Internet, per a més informació visita www.paypal.es, des del lloc web de l’Associació se’t remetrà a la pàgina d’inici de Paypal, on si tens compte podràs realitzar el pagament a través d’ella, o si no tens compte, li facilitaràs instruccions per pagar a través d’ella mitjançant la teva targeta de crèdit / dèbit o compte bancari.
 • Apple Pay: És un servei de pagament mòbil creat per Apple pels seus iPhone (iPhone 5s i superiors), iPad (iPad Air 2, iPad Mini 3 i superiors), iWatch i Mac OS X. Per a més informació visita el lloc web d’Apple.
 • Google Pay: Servei de pagament mòbil creat per Google i semblant en característiques a Apple Pay. És necessari que el teu terminal suporti Android Lollipop (versió 5) o superior. Més informació a Google.

No s’accepta cap altra forma de pagament.

El pagament sempre es per avançat del 100% de la comanda, i les comandes seran procesades i enviades quan es confirmi el pagament.

6. POLÍTICA DE PREUS

Els preus aplicables a cada producte i / o servei són els indicats en la pàgina web en la data de la comanda.

7. VALIDESA DELS PREUS I OFERTES

Els productes i serveis oferts al lloc web, i els preus d’aquests, estaran disponibles per la seva compra mentre es trobin en el catàleg de productes visualitzats per mitjà de la pàgina web. Es prega als usuaris que accedeixin a versions actualitzades de la pàgina web per evitar errors en els preus. En tot cas, les comandes en tramitació mantindran les seves condicions durant 7 dies des del moment de la seva formalització.

8. RECLAMACIONS, DEVOLUCIONS, DESISTIMENT

L’usuari / comprador podrà realitzar reclamacions o peticions de desistiment o devolució remetent un correu electrònic a webmaster@aquariofilabcn.org indicant el seu nom i cognoms, el número de comanda, el servei o producte adquirit i exposant els motius de la seva reclamació.

En el cas que un servei no s’impartís, l’Associació procedirà a la devolució de l’import pagat pel client.

Així mateix es procedirà a la devolució de l’import del servei si el client desisteix de la realització del servei dins el termini de 14 dies des de la seva inscripció, i 5 dies abans de la data d’inici de l’activitat, d’acord amb l’article 103 del RDL 1 / 2007, de 16 de novembre.

En cas que el desistiment es produeixi un cop iniciat el servei i / o el client hagi rebut els materials en suport informàtic es perd el dret a devolució.

Per exercir el dret de desistiment, el client ha de notificar la seva decisió de desistir de la realització del servei a través d’una declaració inequívoca (al correu electrònic webmaster@aquariofilabcn.org), indicant totes les seves dades.

La devolució de l’import del servei es realitzarà mitjançant reemborsament des del mateix mitjà pel qual es va realitzar el pagament.

Per complir el termini del desistiment haurà de tenir en compte el que assenyala anteriorment.

La devolució de l’import la realitzarem en els següents 14 dies naturals a partir de la data en què aprovem la seva devolució.

9. SERVEI POST-VENDA

Disposem d’un servei de postvenda per solucionar qualsevol problema amb els nostres productes o enviaments a través del qual s’ofereix l’atenció més ràpida i eficaç als nostres usuaris / clients.

Per contactar amb nosaltres o plantejar-nos qualsevol dubte, qüestió o reclamació pots utilitzar qualsevol dels següents mitjans:

10. LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT

L’Associació es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda al lloc web, de la configuració i presentació d’aquesta, de les condicions d’accés, condicions de contractació, etc. Pel que l’usuari haurà d’accedir a versions actualitzades de la pàgina.

L’usuari és l’únic responsable de mantenir la confidencialitat i seguretat del seu perfil d’usuari. L’usuari es compromet a notificar immediatament l’Associació de qualsevol violació de la seguretat de la pàgina.

L’Associació no serà responsable de cap pèrdua derivada de l’ús indegut o no autoritzat de la seva pàgina web.

L’usuari és l’únic responsable de mantenir la confidencialitat de la seva contrasenya i l’únic responsable de totes les activitats que resultin de l’ús de la seva contrasenya en les pàgines desenvolupades per l’Associació. La nostra plataforma genera contrasenyes segures de forma automàtica, si vols canviar-la és possible sota la teva responsabilitat, recomanem l’ús de contrasenyes segures que inclouen majúscules, minúscules, números i / o caràcters especials.

L’usuari es compromet a mantenir indemne a l’Associació de les reclamacions, pèrdues, despeses, danys i costos (incloent-hi danys directes, incidentals, conseqüents, punitius, exemplars i indirectes), i els honoraris raonables d’advocats com a resultat de qualsevol incompliment per part de l’usuari / comprador d’aquestes condicions, sigui o no considerat com a material o immaterial; l’ús indegut dels Serveis per la seva banda o qualsevol persona que actuï en nom seu o utilitzi el seu compte als llocs web de l’Associació o per qualsevol violació material o immaterial de qualsevol dret, títol o interessos de tercers.

En cap cas l’Associació és responsable davant de qualsevol incompliment del contracte que es produeixi per part del client, negligència respecte al lloc, el servei o qualsevol contingut, per qualsevol pèrdua de beneficis, pèrdua d’ús, o els danys reals, especials, indirectes, incidentals, punitius o conseqüents de qualsevol tipus derivats del mal ús per part teva de les eines subministrades.

La nostra única responsabilitat serà subministrar el producte o servei en els termes i condicions expressats en la present política de contractació.

L’Associació no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que poguessin derivar de l’ús indegut dels productes subministrats.

11. IDIOMA

L’idioma en què es perfeccionarà l’acord entre l’Associació i l’usuari / client serà, indiferentment, el català o el castellà.

 

12. PLATAFORMA EUROPEA DE SOLUCIÓ DE LITIGIS EN LÍNIA

La Comissió Europea facilita una plataforma de resolució de litigis en línia que es troba disponible en el següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Els consumidors podran sotmetre les seves reclamacions a través de la plataforma de resolució de litigis en línia

13. JURISDICCIÓ I LLEIS APLICABLES

L’Associació i l’usuari es regiran per dirimir qualsevol controvèrsia que pogués derivar de l’accés, o ús d’aquesta pàgina web, per la legislació espanyola, i es sotmeten als Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona.