Fes-te’n soci!

Uneix-te a l’AAB

A continuació t’enumerem alguns dels motius pels quals et convidem a formar part d’aquesta petita família:

Descomptes en compres

Les nostres botigues col·laboradores ofereixen un 10% de descompte en les compres de tots els membres de l’AAB que s’identifiquin com a tals mitjançant el carnet oficial de l’any en curs. El descompte s’aplicarà sobre tots els articles a la venda (material, llibres, animals, plantes, aliment, etc.), tant si es tracta d’una venta directa al local comercial com si es tracta d’una venta on-line. El descompte mai s’aplicarà en articles ja rebaixats ni en productes especials. En última instància, els encarregats d’indicar què productes estàn rebaixats son les empreses col·laboradores.

Grup de Telegram

L’AAB disposa d’un canal de comunicació exclusiu pel seus membres. Aquest grup de telegram s’utilitza tant com a canal de difusió de les activitats de l’AAB, així com per realitzar consultes puntuals. Per formar part del grup de telegram cal ser soci en actiu i haver-ho solicitat a la inscripció d’alta o be mitjançant el nostre formulari de contacte fent constar com asumpte “Alta al grup de telegram”, el vostre nom, número de soci i nick a telegram. Podeu donar-vos de baixa del grup sempre que volgueu.

Analitza la teva aigua

L’AAB disposa de diferents tests químics per analitzar l’aigua que portin els membres. El servei està disponible a la seu social de l’AAB, i nomès podràn utilitzar-se sota la responsabilitat d’algun dels membres de Junta, que incorpraràn les dades dels resultats realitzats que podràn utilitzar-se per finalitats d’estudi estadístic, divulgatiu i/o educatiu, cedint la propietat d’aquestes dades a l’AAB. Els test disponibles actualment son KH, TDS (ms), N02, NO3 i K.

Activitats exclusives

L’AAB realitza activitats exclusives pels seus membres. Entre elles cal destacar els cursos de formació, conferències, tallers, sortides, concursos, etc. que es realitzen al llarg de tot l’any. A més a més, els membres de l’AAB poden gaudir de descomptes en algunes activitats de pagament, obtenint descomptes exclusius per a ells. A més, en algunes activitats, els membres de l’AAB ténen la possiblitat de portar acompanayants (parella, fills, amics, etc.).

Participació

És dret dels membres de l’associació assistir i tindre veu i vot a les reunions de l’Assemblea General, a les reunions de la junta directiva, a elegir o ser elegits per als càrrecs de representació o directius, a intervenir en el govern i les gestions, serveis i activitats de l’AAB, d’acord amb les normes legals i estatutàries. També poden formar part dels voluntaris i grups de treball ja establerts, així com de col·laborar en l’organització i la gestió de l’entitat.

Reunions setmanals

L’AAB disposa d’un local social propi on els seus membres es reuneixen setmanalment, els vespres dels dimecres. L’adreça de la nostra seu social la podràs trobar-la aquí. Aquestes reunions setmanals estan destinades a parlar de diversos temes sobre aquariofilia, consultes, dubtes, etc. en un espai on reunir-nos i on disposem de la biblioteca, l’autoservei de begudes, l’aquari de l’AAB, els test d’aigua, etc. Un lloc on petar la xerrada sobre allò que més ens apasiona.

Assesorament i ajuda

L’AAB està consolidada per un bon grup de persones que són expertes en diferents àrees de coneixement. És per això que podem dir que els membres tenen un benefici al rebre assesorament per part dels seus companys, així com ajuda quan la necessiten. Aquest assessorament es realitza de forma totalment voluntària i normalment a través de mitjans telemàtics (whastapp, fòrum, etc.) o a les reunions setmanals dels dimecres al vespre.

Premis

L’AAB sorteja diferents premis entre els membres que participen en les activitats de la mateixa (conferències, sortides, cursos, tallers, concursos, etc.). Normalment els premis consisteixen en vals de descompte que les botigues col·laboradores ofereixen com a contraprestació del contracte de col·laboració publicitària amb ells. Quant més participació hi ha, més possiblitats de que li toqui algún premi en els sortejos realitzats.

Una biblioteca especialitzada

Potser, una de les biblioteques a l’ambit privat amb més quantitat de volums (revistes, llibres, guies, etc) sobre el món de l’aquariofilia.

I ara sí, escull la teva quota…

QUOTA JÚNIOR

Pels menors d’edat

25,00€

QUOTA D’INSCRIPCIÓ. PAGAMENT ÚNIC.

+

20€

PAGAMENT ANUAL

QUOTA PRIMER ANY GRATUÏTA FENT SERVIR EL SEGÜENT CODI DE DESCOMPTE:

NOUSOCIJUNIOR2023

AVANTATGES

10% descompte als nostres col·laboradors
Accés a totes les activitats de l’AAB
Activitats amb preus especials pels socis
Accés a la biblioteca de l’AAB
Accés a zones especials del fòrum de l’AAB
Grup de Whatsapp només per socis
Test d’aigua gratuït
Sortejos de vals de descompte
i molt més…

QUOTA ORDINÀRIA

Entre els 18 i els 65 anys

35,00€

QUOTA D’INSCRIPCIÓ. PAGAMENT ÚNIC.

+

30€

PAGAMENT ANUAL

QUOTA PRIMER ANY GRATUÏTA FENT SERVIR EL SEGÜENT CODI DE DESCOMPTE:

NOUSOCI2023

AVANTATGES

10% descompte als nostres col·laboradors
Accés a totes les activitats de l’AAB
Activitats amb preus especials pels socis
Accés a la biblioteca de l’AAB
Accés a zones especials del fòrum de l’AAB
Grup de Whatsapp només per socis
Test d’aigua gratuït
Sortejos de vals de descompte
i molt més…

QUOTA SÈNIOR

Pels majors de 65 anys

25,00€

QUOTA D’INSCRIPCIÓ. PAGAMENT ÚNIC.

+

20€

PAGAMENT ANUAL

QUOTA PRIMER ANY GRATUÏTA FENT SERVIR EL SEGÜENT CODI DE DESCOMPTE:

NOUSOCISENIOR2023

AVANTATGES

10% descompte als nostres col·laboradors
Accés a totes les activitats de l’AAB
Activitats amb preus especials pels socis
Accés a la biblioteca de l’AAB
Accés a zones especials del fòrum de l’AAB
Grup de Whatsapp només per socis
Test d’aigua gratuït
Sortejos de vals de descompte
i molt més…

“FAQs”

Preguntes freqüents

COM PUC FER EL PAGAMENT DE LA PRIMERA QUOTA?

El pagament de la primera quota el pots realitzar amb targeta de crèdit/dèbit mitjançant la passarel·la de pagament Stripe. Et recordem que l’AAB no guarda cap dada de la teva targeta de crèdit/dèbit.

QUINA DURADA TE LA QUOTA DE SOCI?

La quota de soci té una vigència des del dia que es confirma el seu pagament fins al 31 de desembre de l’any en curs.

COM ES RENOVA LA QUOTA?

La quota es pot renovar únicament mitjançant domiciliació bancària o mitjançant targeta de crèdit/dèbit. L’IBAN per la domiciliació bancària se’t demanarà quan realitzis el procés d’alta com a soci. En el cas que prefereixis pagar les renovacions mitjançant targeta de crèdit/dèbit quan realitzis el primer pagament de la teva quota de soci la passarel·la capturarà les teves dades i realitzarà la domiciliació pertinent. Et recordem que l’AAB no guarda cap dada de la teva targeta de crèdit/dèbit.

PUC RENOVAR LA QUOTA D'UNA ALTRA MANERA QUE NO SIGUI LA DOMICILIACIÓ BANCÀRIA?

No. Les renovacions només es poden realitzar mitjançant domiciliació bancària o amb domiciliació amb targeta de crèdit/dèbit, aquesta última quan sigui disponible..

QUAN ES REALITZA EL PAGAMENT DE LA RENOVACIÓ DE LA QUOTA?

El pagament de la quota de l’any següent es realitza durant la primera quinzena del mes de desembre de l’any en curs. D’aquesta manera aconseguim que els nous carnets de socis puguin arribar a les seves destinacions durant la primera quinzena del mes de gener  de l’any que es renova.

PUC SOL·LICITAR LA MEVA BAIXA COM A SOCI?

Sí. En el cas de domiciliada la teva quota mitjançant IBAN hauràs de procedir a la baixa 30 dies abans del dia 1 de desembre de l’any en curs. En el cas de domiciliacions amb targeta de crèdit/dèbit pots donar-te de baixa fins al dia 14 de desembre de l’any en curs.

COM SOL·LICITO LA MEVA BAIXA COM A SOCI?

Mitjançant correu electrònic a l’adreça  socis@aquariofilabcn.org. Indicant com a assumpte del missatge “Baixa com a soci” i al cos del missatge ens has d’informar del teu nom sencer i número de soci.

EM TORNEU DINERS SI EM DONO DE BAIXA A QUALSEVOL MOMENT?

No, no es torna la part no consumida de la teva quota de l’any en curs si decideixes donar-te de baixa.

LES ACTIVITATS ORGANITZADES PER L'ASSOCIACIÓ SON GRATUÏTES?

Només s’ha de pagar per les activitats organitzades en el cas de: tallers on s’ha d’aconseguir materials perquè els assistents puguin realitzar l’activitat, llavors es pagarà només el preu dels materials; o a les sortides que incloguin pagar una entrada o servei aliè a l’Associació. La resta d’activitats són completament gratuïtes pels nostres socis.