NADAL 2022

Pica-Pica nadalenc

Por Associació Aquariòfila de Barcelona.

02

DESEMBRE 2022

General
l’Associació
Reunions lúdiques

Com venia sent habitual a l’AAB, abans de la pandèmia, quan arribava Nadal ens agradava programar una reunió lúdica combinada amb un bon dinar/sopar. Desgraciadament, arribà el 2020 i tot se’n va anar en orris. I així fins ara que hem reprès la sana costum d’organitzar un bon tiberi per festes.

El pròxim diumenge 18 de desembre celebrarem una jornada el punt àlgid de la qual serà el pica-pica que amb tanta deleja esperàvem des de feia dos anys. Abans del tiberi celebrarem la primera reunió periòdica mensual de la nova època de l’AAB post-pandèmia al nou local que tan amablement ha estat cedit per un dels nostres socis.

“…desgraciadament, arribà el 2020 i tot se’n va anar en orris”

Podríem dir que es tracta d’una jornada de portes obertes a la que qualsevol persona que ens vulgui conèixer serà benvinguda i podrà petar la xerradeta amb els socis de l’AAB i altres persones interessades en el món de l’aquariofília i la preservació del medi natural.

I ara si, parlem de la part que segurament més us interessa: el pica-pica.

La nostra reunió culinària es basa que cada assistent porti les viandes que vulgui i consideri adients per a finalment conformar una taula pantagruèlica que sigui l’enveja de més d’un restaurant amb estrella Michelin.

Es prega que tot aquell que vulgui assistir al pica-pica i no sigui soci de l’AAB es posi en contacte amb l’AAB mitjançant el formulari que trobareu a la nostra pàgina web –> fes clic aquí <– indicant com assumpte del missatge “Pica-pica Nadal 2022”. Els socis ja compten amb els canals oficials de l’associació (canal de Telegram o correu electrònic). D’aquesta manera ens podrem coordinar i no trobar-nos el dia 18 amb 25 ampolles de begudes refrescants i 15 borses de patates però sense res més que dur-nos a la boca.

 

Ens veiem el pròxim dia 18, arreveure!