“Política de privacitat”

Darrera actualització: 28 de maig de 2018

1. TITULAR DE LA WEB
 • La nostra denominació social és: Associació Aquariòfila de Barcelona
 • El nostre NIF: G63366827
 • El nostre domicili social és: Pl. Universitat, 1 3-1 · Local APY · 08007 Barcelona
 • La nostra activitat social es: Promoure i divulgar els coneixements vinculats a l’aquariofilia i l’aquariologia.
 • Correu electrònic: hola@aquariofilabcn.org
 • La finalitat del lloc web es: Canal principal de comunicació dels membres i altres usuaris de la AAB, reserves d’activitats, participació en concursos, registre a l’associació, etc…
 • Pàgines de l’Associació Aquariòfila de Barcelona (en endavant l’Associació): aquariofilabcn.org, forum.aquariofilabcn.org
2. PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Dades de contacte del responsable: Albert Rodríguez i el seu correu electrònic de contacte webmaster@aquariofilabcn.org

3. ELS TEUS DRETS SOBRE LA PROTECCIÓ DE DADES

Com exercir els teus drets: pots dirigir una comunicació per escrit al domicili social de l’Associació o a l’adreça electrònica indicada en el capítol d’aquest avís legal, incloent-hi, en tots dos casos, una fotocòpia del steu DNI o d’un altre document similar identificatiu, per sol·licitar l’exercici dels drets següents:

 • Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals: podreu preguntar a l’Associació si estem tractant les vostres dades.
 • Dret a sol·licitar la seva rectificació (en cas de ser incorrectes).
 • Dret a sol·licitar la limitació de la seva tramitació, llavors només seran conservats per l’Associació per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
 • Dret a l’oposició al tractament: l’Associació deixarà de tractar les dades de la forma que indiquis, llevat que per motius legítims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions, es continuïn tractant.
 • Dret a la portabilitat de dades: en cas que vulguis que les teves dades siguin tractades per una altra empresa, l’Associació facilitarà la portabilitat de les teves dades al nou responsable.
 • Dret a l’esborrat de la informació: excepte imperatiu legal l’Associació les esborrarà després de la seva confirmació.

Models, formularis i més informació sobre els teus drets: Pàgina oficial de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Possibilitat de retirar el consentiment: en el cas que haguessis concedit el consentiment per a alguna finalitat específica, tens dret a retirar-lo en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Com reclamar davant l’Autoritat de Control: Si creus que hi ha un problema amb la forma en què l’Associació gestiona les teves dades, pots dirigir les teves reclamacions al Responsable de Seguretat de l’Associació (indicat al punt núm. 2) o a la corresponent autoritat de protecció de dades, sent l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, la indicada en el cas d’Espanya.

3.1. DRET A L'OBLIT I ACCÉS A LES VOSTRES DADES PERSONALS

En tot moment tindràs dret a revisar, recuperar, anonimitzar i / o esborrar, totalment o parcialment, les dades guardades a la nostra web. Només cal enviar un correu electrònic a webmaster@aquariofilabcn.org i sol·licitar-ho o pots fer-ho aquí mateix:

A continuació, pots sol·licitar les teves dades personals recollides per aquest lloc web que posteriorment t'enviarem en un correu electrònic.
A continuació pots veure els serveis que recopilen les teves dades personals en aquest lloc web. Fes clic als serveis que vols esborrar les teves dades. Això enviarà una sol·licitud a l'administrador del lloc web. Et notificarem per correu electrònic una vegada s'hagi realitzat la teva petició.
WooCommerce
WooCommerce reuneix les dades introduïdes pels usuaris a les comandes a la nostra botiga online.
WP Comments
Dades personales introduïdes als comentaris del nostre lloc web.
WordPress Posts
Dades de quan escrius un article/entrada al bloc al nostre lloc web.
WP User Data
Les dades d'usuari del nostre lloc web que s'emmagatzemen com a dades meta d'usuari a la base de dades.
A continuació, pots enviar una sol·licitud per corregir les teves dades de l'administrador del lloc web. Introdueix el que vulguis corregir. Et notificarem per correu electrònic una vegada s'hagi realitzat la correcció.
3.2. CONSERVACIÓ DE LES DADES

Dades desagregades: Les dades desagregades seran conservades sense termini de supressió.
Dades dels clients de la botiga online: El període de conservació de dades personals variarà en funció del servei que el client contracta a la nostra botiga online. En qualsevol cas, serà el mínim necessari, podent mantenir-se fins:

 • 4 anys: Llei sobre Infraccions i Sancions en l’Ordre Social (obligacions en matèria d’afiliació, altes, baixes, cotització, pagament de salaris …); Arts. 66 i següents de la Llei General Tributària (llibres de comptabilitat …);
 • 5 anys: Art. 1964 Codi Civil (accions personals sense termini especial)
 • 6 anys: Art. 30 Codi de comerç (llibres de comptabilitat, factures …)
 • 10 anys: Art. 25 Llei de Prevenció del Blanqueig de Capitals i Finançament del Terrorisme.

Dades dels subscriptors al feed per correu electrònic: Des que et vas subscriure fins que et dónes de baixa.
Dades dels subscriptors a la newsletter: Des que et vas subscriure fins que et dónes de baixa.
Dades d’usuaris subscrits per l’Associació a pàgines i perfils en xarxes socials: Des que l’usuari ofereix el seu consentiment fins que dóna de baixa.

3.3. SECRET I SEGURETAT DE LES DADES

L’Associació es compromet a l’ús de la informació, a respectar la teva confidencialitat i a utilitzar-los d’acord amb la finalitat d’aquests, així com a complir la seva obligació de guardar-los i prendre totes les mesures per evitar l’alteració, la pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Tu garanteixes que les dades personals facilitades a través del formulari són veraces, quedant obligat a comunicar qualsevol modificació d’aquests.

Igualment, garanteixes que tota la informació facilitada correspon amb la teva situació real, que està posada al dia i és exacta. A més, hauràs de mantenir en tot moment les teves dades actualitzades, sent l’únic responsable de la inexactitud o falsedat de les dades facilitades i dels perjudicis que pugui ocasionar per això a l’Associació, o a tercers en motiu de la seva utilització.

3.4. BRETXES DE SEGURETAT

L’Associació adopta mesures de seguretat raonablement adequades per detectar l’existència de virus, atacs de força bruta i injeccions de codi.

No obstant això, has de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són enterament fiables i que, per tant, l’Associació no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari ) de l’usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en aquests.

Malgrat ‘això, per tractar de garantir la seguretat i privacitat de les teves dades personals, la web de l’Associació disposa d’un sistema de vigilància de seguretat activa que informa de cada activitat dels usuaris i possibles gestions en la seguretat de les dades dels usuaris. En cas de detectar alguna bretxa, l’Associació es compromet a informar els usuaris en el termini màxim de 72 hores.

4. QUINA INFORMACIÓ RECAPTEM DELS USUARIS I PER QUÈ L'UTILITZEM?

Tots els productes i serveis oferts a la web de l’Associació remeten a formularis de contacte, formularis de comentaris i formularis per realitzar registres d’usuari, subscripció a un butlletí i / o comandes de compra.

Aquesta web sempre requereix el consentiment previ dels usuaris per tractar les seves dades personals amb els fins indicats. Tens dret a revocar el teu consentiment previ en qualsevol moment.

4.1. REGISTRE D'ACTIVITAT I TRACTAMENT DE LES DADES

Web i allotjament web: l’Associació compta amb un xifrat SSL TLS v.1.2 que permet l’enviament de dades personals a través de formularis de contacte de tipus estàndard, allotjats en els servidors que l’Associació ha contractat a DigitalOcean LLC.

Dades recaptades a través de la web: Les dades personals recollides seran objecte de tractament automatitzat i incorporats als corresponents fitxers dels quals l’Associació és titular.

 • Ens arribarà la teva IP, que serà usada per comprovar l’origen del missatge amb l’objectiu de proporcionar informació, protecció contra comentaris SPAM i per detectar possibles irregularitats (per exemple: parts oposes del mateix cas escriviu en el lloc web des de la mateixa IP), així com dades relatives a teu ISP.
 • Així mateix, podreu facilitar-nos les dades mitjançant correu electrònic i altres mitjans de comunicació indicats a la secció de contacte.

Formulari de comentaris: A la web existeix la possibilitat que els usuaris deixin comentaris a les publicacions del lloc. Existeix una galeta que emmagatzema les dades facilitades per l’usuari per no tornar a introduir-les en cada nova visita i, a més, es recullen internament l’adreça de correu electrònic, nom, web i adreça IP.

Les dades es troben emmagatzemades als servidors de DigitalOcean, LLC.

Registre d’usuaris: No s’admeten a excepció dels socis de l’Associació que ja han facilitat les seves dades personals i de facturació de la quota anual en el procés d’alta com a socis.

Formulari de compra: Per accedir als productes i serveis oferts a la nostra botiga en línia, el usuari disposa d’un formulari de compra subjecte a les condicions de contractació especificades a la nostra política comercial i de condicions de contractació on es requerirà contactes i dades de pagament .

Les dades sójn allotjades en els servidors de DigitalOcean, LLC.

Recopilem informació sobre tu durant el procés de pagament a la nostra botiga. Aquesta informació pot incloure, i no només això, el teu nom, adreça, correu electrònic, telèfon, detalls de pagament i altres necessaris per poder processar les teves comandes. La gestió d’aquestes dades ens permet:

 • Enviar-te informació important de la vostra compra / comanda / servei.
 • Respondre a les teves peticions, queixes i sol·licituds de reemborsament.
 • Processar pagaments i evitar transaccions fraudulentes.
 • Configurar i administrar el teu compte, donar-te servei tècnic i de client, i verificar la teva identitat.

Addicionalment, també podem recopilar la següent informació:

 • Ubicació i dades de trànsit (inclosa l’adreça IP i el navegador) si fa un enviament, o si necessitem estimar impostos i costos d’enviament basats en la teva ubicació.
 • Pàgines de producte visitades i contingut visualitzat mentre la sessió està activa.
 • Els teus comentaris i ressenyes de productes si tries deixar-les.
 • Adreça d’enviament si sol·licita costos d’enviament de formularis a la compra mentre la sessió està activa.
 • Galetes/cookies essencials per fer el seguiment dels continguts del vostre carret mentre la sessió està activa.
 • Correu i contrasenya del teu compte per permetre’t accedir al teu compte, si tens un.
 • Si crees un compte, guardem el vostre nom, adreça i telèfon, per utilitzar-los en les vostres futures comandes.

Formularis de subscripció a un butlletí informatiu: l’Associació utilitza el servei d’enviament de butlletins per correu electrònic de Mailchimp, empresa ubicada fora de la Unió Europea, que emmagatzema les dades d’enviament, nom i acceptació de la subscripció. Pots cancel·lar en qualsevol moment la subscripció al butlletí mitjançant un enllaç específic situat a baix de cada enviament que rebis.

Correu electrònic: El nostre proveïdor de serveis d’email és Google, Inc, a través de Google Apps per a empreses.

Missatgeria instantània: l’Associació presta servei a través de missatgeria instantània mitjançant WhatsApp, Telegram, Facebook Messenger i Telegram.

Passarel·la de pagament: A través de l’Associació, pots accedir, mitjançant enllaços, a llocs web de tercers, com Stripe, per realitzar pagaments dels serveis prestats per l’Associació. El personal de l’Associació només té accés a la informació de la domiciliació bancària mitjançant compte corrent/d’estalvi per realitzar el cobrament anual de les quotes d’associat. En cap moment te accés a cap dada de targetes de crèdit que facilites a aquests tercers.

4.2. CONTINGUT INCRUSTAT DES D'ALTRES WEBS

Els articles de l’Associació poden incloure contingut incrustat (p. ex., vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres webs es comporta de la mateixa manera que si el visitant ha visitat l’altra web. Aquestes webs poden recopilar dades sobre tu, fer servir galetes/cookies, incrustar seguiment de tercers, i vigilar la teva interacció amb el contingut incrustat, inclòs el seguiment de la teva interacció amb el contingut incrustat si tens un compte o estàs connectat a aquesta web.

Altres serveis: Certs serveis prestats mitjançant altres serveis poden contenir condicions particulars amb previsions específiques en matèria de protecció de dades personals. Es fa imprescindible la seva lectura i acceptació amb caràcter previ a la sol·licitud del servei que es tracti.

Finalitat i legitimació: La finalitat del tractament d’aquestes dades serà únicament la de prestar-li la informació o serveis que ens sol·licites.

4.3. XARXES SOCIALS

Presència en xarxes: l’Associació compta amb perfils en algunes de les principals xarxes socials d’Internet.

Finalitat i legitimació: El tractament que l’Associació portarà a terme amb les dades dins de cada una de les referides xarxes serà, com a màxim, el que la xarxa social permet als perfils corporatius. Així, l’Associació podrà informar, quan la llei no ho prohibeixi, als seus seguidors per qualsevol via que la xarxa social permeti sobre les seves activitats, ponències, ofertes, així com prestar servei personalitzat d’atenció al client.

Extracció de dades: En cap cas, l’Associació extraurà dades de les xarxes socials, a menys que s’obtingui puntualment i expressament el consentiment de l’usuari per a això.

Drets: Quan, a causa de la mateixa naturalesa de les xarxes socials, l’exercici efectiu dels drets de protecció de dades del seguidor queda subordinat a la modificació del perfil personal d’aquest, l’Associació l’ajudarà i aconsellarà a tal fi com en la mesura de les seves possibilitats.

4.4. ENCARREGATS DEL TRACTAMENT FORA DE LA UE

Emmagatzematge i codificació: L’Associació utilitza els serveis d’emmagatzematge codificat de Google Inc. mitjançant Google Drive.

Correu electrònic: El servei de correu electrònic de l’Associació es presta mitjançant els serveis de Google Inc. mitjançant Google Apps.

Xarxes Socials: L’Associació fa ús de les xarxes socials americanes YouTube, Facebook, Instagram i Twitter, a qui es fa una transferència internacional de dades, de tipus analítics i tècnics en relació amb el lloc web sent en els seus servidors en què l’Associació tracta les dades que, a través d’ells, els usuaris, subscriptors o navegants entreguin a l’Associació o comparteixen amb aquesta.

Passarel·la de pagament. Perquè puguis pagar mitjançant Stripe, l’Associació enviarà les teves dades estrictament necessàries a aquests processadors de pagament per a l’emissió de la corresponent sol·licitud de pagament. La teva informació està protegida d’acord amb la nostra política de privacitat i galetes/cookies.

En activar una subscripció o facilitar les dades de pagament, comprens i accepta la nostra política de privacitat i galetes/cookies. Sempre tindràs dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

Des del moment en què et registres com a usuari en aquesta web, l’Associació té accés a: Nom d’usuari i correu electrònic, adreça IP, adreça postal, DNI / CIF i dades de pagament. En tot cas l’Associació es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, però informant, la presentació i configuració del seu lloc web i del present avís legal.

5. COMPROMISOS I OBLIGACIONS AMB ELS NOSTRES USUARIS

L’accés i / o ús de la web de l’Associació atribueix a qui el realitza la condició d’usuari, acceptant, des del mateix moment, plenament i sense reserva alguna, el present avís legal en relació amb determinats serveis i continguts la web de l’Associació.

En la utilització la web de l’Associació l’usuari es compromet a no dur a terme cap tipus de conducte que pugui danyar la imatge, els interessos i els drets de l’Associació o de tercers o que puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar o que impedeixi, de qualsevol forma, la normal utilització de la web de l’Associació.